Öuna uued pidupäeva mahelimonaadid ja uus maitse

Öun Drinks tutvustab uusi, suures pudelis (750ml) pidupäeva mahelimonaade Tallinna Toidumessil 25-27.oktoobril 2018 Eesti Näituste messikeskuses.

Meie Öunas usume, et pidu – see on hea tuju ja hea seltskond. Tundsime ise puudust naturaalsest ja nii vähemagusast alkoholivabast mullijoogist kui võimalik ning tegime ta ära, mahetootena. Eesti maheõunad ja kodused tikrid rändasid süsihappegaasiga seekord suurde šampanjapudelisse, et pauguga avada nii mõnigi pidu. Ja mis eriti hea – käsitöölimonaadid on sobivad nii lastele kui täiskasvanutele, hea toiduga, kinkimiseks kui ka tähistamiseks. Ei sisalda säilitus-, lõhna- ega maitseaineid.

"Noore isana satun nüüd palju laste sünnipäevadele ning välismaalt saabuvad laste mullijoogid sisaldavad liiga palju keemiat. Limonaad ei ole igapäevajook, aga kui juua, siis pakkuda ka lastele naturaalset ja maitsega jooki, " selgitab tausta limonaadimeister Juhan Kanemägi. “Lisaks on sõbrad tulnud ütlema, et enam ei pea õhtul teleka ees või saunas alati alkohol olema, kui on mõistlikke mittealkohoolseid valikuid,” lisas ta.

Mahelimonaadid hakkavad jõudma novembrist nii poodidesse, restoranidesse kui ka kohvikutesse.

Lisainfo: https://www.oun.ee/blogi/ouna-uued-pidupaeva-mahelimonaadid/

Limonaade soovitame tarbida jahutatult, piduklaasis, koos sõpradega ning vastutustundlikult.

Pressiteade 24.10.2018

Pressiteade
postitatud 24.10.2018 22:53 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid