Viru hotelli restoran Amarillo sai uue kuue

Restoran Amarillo sai uue kuue ja uue sisu. Meeleolu loovad nüüdsest kaaslastega jagatav menüü, elamuslikud õhtusöögid ja värvikas sisustus

Viru hotelli restoran Amarillo avas peale põhjalikku uuendust külalistele taas uksed nädalavahetusel. Restoran vahetas välja kogu sisustuse, Soome sisearhitekti Jaana Ekmani (Visionary Design Partners) käe all valmis uus interjöörilahendus, milles on rõhk trendikal valgustusel ja mängulistel detailidel. Baariala on varasemast enam ning kõikide laudade taga saab mugavalt keha kinnitada, uuendusega seoses tõusis restorani kohtade arv 270-ni. Restoran on endisest oluliselt avaram ja õhulisem.

Uues Amarillos on alati midagi toimumas. Pearolli mängivad mõnusas seltskonnas kogetud toiduelamused, kõik menüüs sisalduv on kaaslastega jagatav, varasemast enam pakume valikuid erinevate toitumiseelistustega külalistele ning veganitele. Amarillo-sõpradele tuttavad tacod, fajitad ja nachod leiab MadMex- menüüst, Specials -menüü nimekirja kuuluvad särisevad grillroad, Klassikute listis on Amarillo parimad hitid ning populaarseimad liha- ja kanavalikud läbi aastate, loomulikult on omal kohal soositud burgerid. Pakutavate jookidel listis on rohkelt uustulnukaid, mitmed kokteilide koostisained valmistatakse käsitööna kohapeal – pressitakse mahl ja keedetakse siirupid.

Uues restoranis on uus roll ka meeskonnal. Amarillo ettekandjad on nüüd meelelahutajad, entertainerid. Sõna ise räägibki juba enda eest. Kanname hoolt, et meie külaliste õhtusse mahuks piisav annus meelelahutust ja elamusi alates esimesest dringist kuni õhtusöögi lõpuni välja.

Uuendused ei lõpe aga avamisega, kuu aja pärast on külalised palutud osa saama The Table-st, mis on seltskondlikku elevust pakkuv elamuslik õhtusöögiformaat. The Table laua ääres saavad ühel õhtul kokku kuni 8 juhuslikku õhtustajat, kas siis tuttavat või võõrast. Üheskoos nauditakse peakoka kolmekäigulist üllatusmenüüd koos joogivalikuga, kõik toidud on seltskonnaga jagamiseks ja meeleolu hoiab üleval oma entertainer.

Restoran Amarillo Viru hotelli esimesel korrusel on avatud iga päev kl 11-24, tule lõunale, after work’ile ja õhtusöögile. Meeleolukat õhtut saab jätkata varajaste tundideni ööklubis Cafe Amigo.

Avamispakkumine Prisma Peremarket As-i kliendikaardiga (Eesti ID-kaart) mai kuu jooksul -25% kõikidest toitudest.

Argipäev eraldab, Amarillo ühendab! Amarillos näeme!

Pressiteade 2.5.2018

Pressiteade
postitatud 02.05.2018 22:53 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid