Eesti legendaarseim liköör Vana Tallinn sai uue kuue

Eesti populaarseimal likööril Vana Tallinn on uus etikett, mis eristab nüüdsest veelgi selgemalt kolme eri kangust. Võrreldes varasema, ligi dekaadi püsinud disainiga, sisaldab pudeli esikülg rohkem informatsiooni joogi kohta.

"Liköör Vana Tallinn on tuntud Eesti kaubamärk maailmas, mille populaarsus välisturgudel järjest kasvab. Soov vääristada just seda ainulaadset brändi, muutuda veelgi rahvusvahelisemaks ja silmapaistvamaks oli põhjus, miks legendaarne jook jõuab Eestis ja mujal maailmas uuel aastal tarbijateni uuenenud välisilmega," rääkis AS Liviko juhatuse esimees Janek Kalvi.

Uudset disaini iseloomustab metalne sära ning kangusele viitav värvitoon: Vana Tallinn 40 on kuldne, Vana Tallinn 45 punane ja Vana Tallinn 50 sinine. Etiketil on säilitatud 60-ndatel aastatel graafik Kaisa Puustaki poolt 17. sajandist pärit Tallinna gravüüride põhjal stiliseeritud Tallinna panoraam. Uue välisilme loomisse kaasati disainerid Prantsusmaa agentuurist Appartement 103, kes on varasemalt teinud tööd mitmete rahvusvaheliselt tuntud premium brändidega.

Likööri sisu jääb muutumatuks. Vana Tallinn on ainult looduslikest komponentidest valminud liköör, mis seob Jamaica rummi, käsitööna valminud vanilje- ja kaneelitõmmised ning naturaalsed tsitrusõlid omavahel vürtsikaks maitseelamuseks. Tänavu täitus 55 aastat Vana Tallinna loomisest Liviko liköörimeistrite poolt.

Vana Tallinn on tuntuim Eesti liköör maailmas, mida müüakse 27 riigis üle 2 miljoni pudeli. Üle poole, täpsemalt 60% sellest legendaarsest joogist müüakse välisturgudel. Esimesed uue etiketiga pudelid valmisid detsembris ning jõuavad Eesti kaubandusvõrku 2018. aasta esimeses pooles.

Pressiteade 28.12.2017

Pressiteade
postitatud 28.12.2017 18:45 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid