Teadlikkust toitumisest ning sportlikust eluviisist hooliv sihgrtupp on toidusektorile oluliseks suunanäitajaks ja Valio turundusdirketor Krista Kalbini sõnul on kollageenvalgu toiduainetele lisamine seetõttu maailmas kasvav trend.
"Organismile oluline valk kollageen, mille varud meie kehas hakkavad kahjuks vähenema juba peale 25-ndat eluaastat, on kindlasti üheks võtmesõnaks funktsionaalsete toodete tulevikus," selgitas Kalbin.
Tema sõnul hindavad Eesti inimesed võrdväärselt nii tervislikkuse aspekti kui ka häid maitseid, mida PROfeel tooted endas kannavad.
”PROfeel proteiinisarjal on väga lojaalne sihtgrupp, kellega koostöös sai välja valitud ka uute jogurtijookide maitseparemik. Taassuletava korgiga jogurtijookide seerias on kolm maitset - mustika, banaani ja karamell-latte. Toodetel on siidine ja jogurtiselt kreemine tekstuur ning need sobivad tänu valgurohkusele ideaalselt toidukorra asendamiseks või tervislikuks vahepalaks,“ ütles Kalbin.
Valgurikkad PROfeel proteiinijogurtid valmivad eestimaisest piimast Tartu külje all Valio Laeva tehases ja on pakendatud 275-grammistesse taassuletava korgiga pudelitesse, mille aitavad poelettidel ära tunda tuttavaks saanud punane disain. Valio PROfeel proteiinijogurtitesse ei ole lisatud suhkruid ning PROfeel jogurtijoogid on suunatud ennekõike aktiivsetele sportijatele, kuid aitavad menüüd rikastada ka neil, kes soovivad endale lubada midagi head süümepiinu tundmata.