Hõbedase kaane järgi äratuntav Salvesti salatisari täienes Eesti põldudelt pärit suvikõrvitsatest, mahlasest õunast ja värviküllasest paprikamiksist valmistatud salatiga, millele annab värskust ja tervislikkust maheda maitsega oliiviõli.
"Suvikõrvitsasalat sobib suurepäraselt erinevate talviste liharoogade kõrvale, kuid tegu pole sugugi vaid külma hooaja hõrgutisega. Kõik salatisõbrad võivad mõelda end juba järgmise aasta suvesse – kõikvõimalikud grillroad ja suvikõrvitsasalat on nagu kokku loodud," kinnitas Salvesti müügi- ja turundusjuht Triin Kõrgmaa.
Teiseks tasub uusi maitseelamusi poest otsida kõigil marineeritud kurgi sõpradel. Salvesti uute kurkide valmimisel on marinaadi põhikomponendina kasutatud õunamahla, mis annab kurkidele põneva magushapu maitse.
"Mõnusalt krõmpsuvad ja uudse maitsenüansiga kodumaised kurgid on ideaalsed suupistelauale, võileivale, salatitesse ning garanteerivad elamuse ka traditsioonilistes pidulaudades, mida aastalõpu lähenedes paljudes Eesti kodudes kaetakse," sõnas Kõrgmaa.
AS Salvest on 1946. aastast Tartus tegutsev tugevate traditsioonidega Eesti toiduainetööstus. Ettevõtte jaoks on juba algusest peale olnud oluline oma tootmises kasutada võimalikult palju kodumaist toorainet ning tootearenduses järgida eestimaalaste maitse-eelistusi. Salvesti tootevalikusse kuuluvad supid, erinevad köögiviljahoidised, moosid, lastetoidud, majonees, kastmed jpm. Eestis on kasutusel kaubamärgid Salvest, Põnn, Meie Mari, Mahlakas ja 3MIN. Ettevõte annab tööd ligi 170 töötajale. Salvestile on omistatud IFS toiduohutuse sertifikaat.
Pressiteade 14.11.2017