Viking Line’i jõululaud – Põhjala maitsete sümfoonia!

Sel aastal on Viking Line’i jõulumenüü pühendatud Põhjala maitsetele.

Viking Line’i kokad koos Rootsi tippkokkade meeskonnaga on koostanud menüü, kus saavad kokku nii traditsioonilised kui uudsed põhjamaised maitsed. Lisaks klassikalistele pühaderoogadele ja taimetoiduvalikule leidub siin ka uudseid, Põhjala nüansiga jõuluhõrgutisi. Jõululaud on kaetud kõikidel Viking Line’i laevadel 17.11–26.12.2017.

Jõuluroad muudavad meie klientide reisielamuse pisut erilisemaks ja pidulikumaks. Viking Line on juba mõnda aega kavandanud oma iga-aastast jõululaua valikut, sest just pühade ajal pööravad reisijad rohkem tähelepanu ka maitsenaudingutele. Sel aastal soovisime jätkata sügisel alustatud Põhjala maitsete pidu. Nii osutuks ka jõulumenüü koostajaks Rootsi peakokkade meeskond ning koostöös Viking Line’i kokkadega on loodud terviklik jõulumenüü kontseptsioon.

Pühade ajal soovime oma reisijaid toiduelamustega eriliselt hellitada. Jõululauas on olulisel kohal traditsioonid, kuid see on ka võimalus ühendada pühadeklassikud uudsete ning värskete maitsetega. Just värskus ongi märksõna, mis iseloomustab põhjamaised roogi ning seda toidufilosoofiat jätkame ka jõululauas, räägib Viking Line’i restoranide juht Bodil Ståhl.

Viking Line’i 2017. aasta jõululaualt leiame enesestmõistetavalt Skandinaavia traditsioonilise jõulusingi, kuid siin on ka lai valik taimetoite. Kalasõprade jaoks ei puudu juba tuntud headuses graavilõhe, suitsukala, rääbise- ja siiamari ning akvaviidi, mädarõika ja astelpajuga maitsestatud heeringas.

12-liikmeline kokkade meeskond koosneb Rootsi tipprestoranides töötavatest kokkadest ja kondiitritest, kes kapten Fredrik Anderssoni käe all esindavad Rootsit edukalt rahvusvahelistel kokandusvõistlustel. Meeskonna järgmised väljakutsed on Culinary World Cup 2018 ja Culinary Olympics 2020.


Tänavune menüü on järgmine:

Loe veel:

 

Pressiteade
postitatud 26.12.2017 16:57 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid