Rakvere brändijuhi Triin Lõokese sõnul on muutunud tasakaalustatud toitumine tarbijate jaoks üha olulisemaks ning seda arvestades on ka 50/50 köögiviljadega tootesari saanud täienduse kotlettide näol, mis on rikastatud köögiviljadega.
"Võrdses koguses sealiha ja köögivilju sisaldavad kotletid aitavad lihtsama vaevaga järgida Tervise Arengu Instituudi taldrikureeglit, mis näeb ette poole taldriku täitmist köögiviljade ja salatiga, veerandi riisi või kartuliga ning ülejäänud mõne valguallikaga," selgitas Lõoke.
Tänu kaalika ja suvikõrvitsa mahedale maitsele sobivad need kotletid ka pere noorimatele köögiviljadega sinasõpruse sobitamiseks. E-ainete vabad ja vähendatud soolasisaldusega köögiviljadega kotletid on küpsetatud taimses õlis ning valmis koheseks tarbimiseks.
Uudsed kotletid maitsevad kõige paremini soojendatult ning sobivad nii tervislikuks lõuna- kui õhtusöögiks ja näiteks salatilehe sisse keeratuna ka kiireks suupisteks.
Pressiteade 1.11.2017