Fazer Finest sari rikastab terviseteadlike tarbijate valikut

Seni ennekõike nišitoodete seas võidutsenud tatar siseneb üha jõulisemalt ka pagaritoodete lettidele. Fazer toob sel sügisel turule kaks tatratoodet, mis toovad vaheldusrikkust ennekõike põnevaid maitseelamusi otsivatele terviseteadlike tarbijate toidulauale.

Lisaks headele maitseomadustele on tatar teeninud tarbijate ja toitumisteadlaste kiidusõnad seetõttu, et see sisaldab rohkelt B- ja P-vitamiine, asendamatuid aminohappeid, rauda ja vaske. Tatart loetakse parimaks looduslikuks organismi puhastajaks, mis ühtlasi suurendab lihasjõudu, tugevdab ja puhastab veresooni, reguleerib veresuhkru taset ning tugevdab organismi immuunsust ja põletikuvastaseid protsesse.

Fazer Finest tooteportfelli lisandub pehme õhulise tekstuuriga tatrapalaleivake, mis rõõmustab tarbijaid vähese suhkrusisalduse ning tervelt 14,4% tatrasisaldusega. Finest Maakodu sari aga täieneb koosküpsemise meetodil unikaalse pehmuse saanud tatrasepikuga, mis sisaldab 9,2% tatart ning mille koostisest leidub külluslikult kiudaineid ja valke.

Finest Maakodu sarja lisandub ka teine terviseteadlikele tarbijatele rõõmu valmistav toode – Maakodu keefirisai, mille koostises on 16,8% keefiri. Kergelt magusa alatooniga keefirisai on eriline ka selle poolest, et see on nii kaltsiumi- kui ka valguallikas. Saiasõpru ootab sügisel teinegi üllatus – Fazer Finest kõrvitsaseemnesai, mis sisaldab eestimaalastele hädavajaliku päikesevitamiini ehk D-vitamiini ja on ühtlasi ainus D-vitamiiniga sai Eestis.

Eksootiliste elamuste otsijad saavad nüüd proovida käsitööna valmivat Finest Gruusialeiba. Leib küpsetatakse tsirkulaarses saviahjus, mille põhja süüdatakse lõke ning kus leivataignast parajaks vormitud pätsid visatakse küpsemiseks ahju siseküljele. Autentse kiviahjumekiga nisujahust gruusialeib on ühtlasi hea valguallikas ning nagu ka teised Finest sarja tooted, ei sisalda see e-aineid.

Pressiteade
postitatud 19.09.2017 18:45 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid