Eesti eesistumiste peakokk on Peeter Pihel, kes nimetatud õhtusöögi korraldas koos Eestit Bocuse d'Or kokkade olümpial esindanud kokkadega: Dimitri Demjanov (Gloria), Dmitri Rooz (Farm), Vladislav Djatšuk ja ta asekokk Dmitri Zuk (Mon Repos), Dmitri Haljukov (Cru). Köögis oli ka Heidi Pinnak, teenindusmeeskonnas 15 Event Cateringi kelnerit ja ettekandjat.
Siin on ülevaade pidulikul õhtusöögil pakutust.
Suupistevaagnal olid kodusinepi siiakala ja toorjuustu korvike, suitsurääbise ja rääbisemarja kartulitartlett ning küülikumaksa ja mustasõstra kompvek:
Vladislav Djatšuki kunagise Bocuse d'Ori võistlustöö ainetel valmistatud Lõhe triloogia, ürdid peakoka aiast, mida serveeriti Lõuna-Aafrika Stellenboschi veinimaja 2015. aastakäigu White Lady Chardonnay'iga
Puraviku cappuccino, õhitud tatar:
Röstitud Eesti aberdiini-anguse veise liha, baklažaani kaaviar ja demi-glace kadakamarjakaste, mida pakuti koos Hispaania Rioja piirkonna Roda veinimaja 2010. a. Reserva'ga:
Šokolaadi kreemikook, vaarikasorbett, mida pakuti koos kodumaise SÄDE mustasõstranapsuga:
Magusad suupisted valmistasid õhtusöögiks kondiitrid Heidi Park (Kondiiter.ee), Angeelika Kang-Osula ning Chocolala. Valikus olid valge ja tume trühvel, puuviljakorvike ning minimakroonid. Joogiks oli Delamain X.O. Pale & Dry, väärika ajalooga Prantsuse konjak.
Kohv, tee
Fotod: Arno Mikkor (EU2017)
Udupeen :)