See kaunis raamat on neile, kes tunnevad igatsust lapse- ja nooruspõlve tuttavate maitsete järele. Perenaise Pagariäris igapäevaselt torte küpsetav autor Eva Pärtel on siia kokku kogunud aastakümnete jooksul aegumatuteks muutunud nostalgilised küpsetised, nii nagu emad ja vanaemad neid mäletavad.
Trühvlitort, rummikoogid, Moskva saiakesed, kaneelirullid, juustukangid, šerbett, kihilised küpsised ja palju muud olid ning on pidulaudadele alati oodatud.
Valik on piisavalt esinduslik ja võlub oma eheduses nii noori kui ka vanemaid küpsetajaid.
Ajakirjade Kirjastus
mai 2017
112 lk, kõvad kaaned
Sõõrikute retsepti mida saaks selle vana spetsiaalse kulbiga teha :)
Trühvlitordi oma. Ja juba sain teada, et see ongi seal olemas!
Šarlott(e) ehk?
Selle raamatu ma soetaksin endale kindlasti. Ma sooviks proovida teha "kurepesasid" või "seakõrvu", meie kodus neid õlis tehtud tuhksuhkruga küpsetisi nii nimetati.</br> Need meenusid esimesena lapsepõlvest, veel tehti me kodus kohupiimapontsikuid õlis päris tihti.