Salvest Põnn ökoloogiline lastetoitude sari täienes 6+ vanuserühma toodetega

Aprillist leiab poelettidelt Põnni lastetoitude sarja kolm uut toodet, mis on mõeldud väikelastele lisatoiduks alates kuuendast elukuust.

Eestis toodetud Salvest Põnn ökoloogilised lastetoidud on valmistatud mahepõllumajanduses kasvatatud toorainest ja kolme erineva maitsega: neljaviljapuder banaani ja mustikaga, köögiviljapüree kanalihaga, köögiviljapüree veiselihaga.

Erinevalt 4+ lastetoitudest on 6+ toodetesse lisatud ka vähese rasvasisaldusega liha, kuna selles vanuses on oluline, et lapsed sööksid juba ka loomset valku. Samuti peaks laste lisatoit katma vähemalt 90% laste rauavajadusest. Salvesti turundusjuhi Aulike Miljandi sõnul on uute toodete koostise ja maitsete välja töötamisel tehtud põhjalikku eeltööd ning spetsiaalselt Eesti laste maitse-eelistustega arvestatud.

"Meile on oluline, et meie tooted oleksid kõrge kvaliteediga, ökoloogilised, tervislikud ja samas ka lastele hästi maitseksid," selgitas Miljand. Ta lisas, et sarja esimesed 4+ tooted on eestlaste seas hästi vastu võetud. Hiljuti pälvis Eesti Parim Toiduaine 2015 hõbemärgi Põnn lastetoitude sarja mangopüree, mis on mõeldud lastele alates neljandast elukuust. Lisaks hindasid eestlased Nielseni uuringu järgi sama toote ka üheks 2014. aasta parimaks uudistooteks.

Uued Salvest Põnn ökoloogilised 6+ tooted on tavapäraste klaaspurkide asemel mugavates ja pehmetes pakendites. Neid pakke on lihtne reisile kaasa võtta ja hoiustada. Samuti saavad lapsed käepärastest pakenditest ise lihtsalt toidu kätte.

Lastetoidud on saadaval 110grammistes pakendites ja maksavad poes orienteeruvalt 1,59 eurot. Igalt Põnni toote ostult annetab Salvest Pelgulinna Sünnitusmaja toetuseks 1 sendi.

AS Salvest on 1946. aastast Tartus tegutsev tugevate traditsioonidega Eesti toiduainetööstus. Ettevõtte jaoks on juba algusest peale olnud oluline oma tootmises kasutada võimalikult palju kodumaist toorainet ning tootearenduses järgida eestimaalaste maitse-eelistusi. Salvesti tootevalikusse kuuluvad supid, erinevad köögiviljahoidised, moosid, lastetoidud, majonees, kastmed jpm. Eestis on toodetel kasutusel kaubamärgid Salvest, Põnn, Meie Mari, Mahlakas ja 3MIN. Ettevõte annab tööd ligi 130 töötajale. Salvestile on omistatud ISO 9001:2008 kvaliteedisertifikaat ja ISO 22000 toiduohutuse juhtimissüsteemi sertifikaat.

Pressiteade 7.4.2015

Pressiteade
postitatud 07.04.2015 10:42 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid