Perepakis Aura smuutide sarjas uus maitse!

Mullu märtsis jõudsid eestlaste seas armastatud Aura brändi all müügile uued 100% puuviljadest ja marjadest valmistatud smuutid. Need olid esimesed kodumaised puuviljasmuutid, mis on pakendatud liitrisesse perepakki. Nüüd on sari saanud täiendust kiivi-ananassi-mangosmuuti näol.

Aura smuutid on valmistatud ainult puuviljadest ja marjadest. Smuutidele pole lisatud suhkrut ega säilitusaineid – magus maitse pärineb vaid küpsetest puuviljadest ja marjadest.

Erinevalt paljudest portsjonpakendina müügil olevatest smuutidest on Aura smuuti peretoode, mida on mugav kodus külmpakis hoida ja koos perega nautida. Smuuti sobib hästi hommikusöögilauale, lastele toitvaks vahepalaks või hoopis tervislikuks magustoiduks.

Liitriste smuutide soodne hind (liitrine pakend maksab 2.99) muudab tootekategooria kättesaadavaks ka tarbijatele, kelle jaoks väikepakendis 100% puuviljasmuuti on seni olnud luksustoode.

Kõik Aura smuutid villitakse aseptiliselt (täielikult hapnikuvabas keskkonnas) ja pakendatakse hermeetiliselt sulguvasse kartongpakendisse – et hoida neid kauem värsketena ja kaitsta valguse eest. Koduses majapidamises võiks kartongpakendit võrrelda pimeda keldriga, kuhu hoidised valguse eest varjule tõstetakse. Seetõttu puudub ka igasugune vajadus lisada smuutide sisse mistahes säilitusaineid ja suhkrut.

Aura smuutide sarjas leiab kolm erinevat maitset: mustika-õuna, mango-apelsini ja uudisena kiivi-ananassi-mangosmuuti

Aura smuutide soovituslikuks hinnaks poodides on 2,99 eurot.

Pressiteade 28.2.2017, täiendatud mais 2018. 

Sisuturundus
postitatud 31.05.2018 10:22 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid


Merx
postitatud 23.05.2018 15:14

Minu lemmik on see mango-õuna smuuti!!! Jube hea!