Eesti Vabariigi Presidendi vastuvõtu menüü 2015

2015. aastal toimus presidendi vastuvõtt Jõhvi kontserdimajas. President Toomas Hendrik Ilves kutsus vabariigi aastapäeva vastuvõtule 860 külalist. 

Presidendi vastuvõtul hoolitses soolaste suupistete eest kaheksa peakokka, kes jahtisid virumaist toorainet, et tõsta esile kohalikku kööki. Kõik kaheksa peakokka valmistasid vabariigi aastapäevaks ette 3-4 suupistet.

Menüü: 

Aleksandr Nikoškov, BBQ Cateringi peakokk, Jõhvi kontserdimaja kohvik Mozart ja TÜ Narva kolledži kohvik Muna

  • Peipsi kuumsuitsulatikapasteet Mozarti leiva ja forellimarjaga
  • Männiku talu kartulirull heeringa-foršmaki ja Mozarti riivleivaga
  • Leivakorvike hernekreemi ja Sigwari kuumsuitsupeekonirulliga
  • Virumaa metsjäneseliha trühvel peedimahlaželeega

Jorma Riivald, Otepää restoran Mr Jakob

Hannes Kalle, Event Cateringi peakokk

  • Röstitud vasikas kirsi-glaze'ga spinatikreemil
  • Kuumsuitsuahvena falafelid pohlamarmelaadi ja kurgi-mündiželeega
  • Kreemjas kitsejuustukook astelpajumoosiga

Rene Uusmees, restoran Mekk ja Konrad, peakokk

  • Konju mõisa talu kitsejuust estragoni ja krõbeda musta leivaga
  • Vinnutatud veiseliha mädarõika ja siiamarjaga mustal MEKK leival
  • Röstitud Narva silmud kartuli ja tahmase porrulauguga

Maren Rits, Sagadi Mõisa peakokk

  • Sigwardi pipradekooris veiseliha kohupiima-mädarõikavahu, peedimoosi ja Kaarli talu speltajahust tuuletaskuga
  • Eesti metssealihast terriin, mahekõrvitsa kreem, Lahemaa pihlakas konjakis
  • Ehe Viru pipraribi, Lääne-Virumaa põhjarannikul kasvanud karulaugu või, Pätsi seemneleib, roosa pärlsibul

Andrus Vaht, Chez Andre peakokk

  • Kamararulaad boršiželee, mädarõika ja rosinakaraskiga
  • Veisesaba, hõrk brüleekreem, must leib, ürdikreem
  • Suitsuräimekreem vahvlis, meremari
  • Moonimakroon, taliõunapüree

Vladislav Korpusov, Villa Mary

  • "maa" maapirn ja trühvel
  • "farm" suitsutatud part tomatiga
  • "merest" soolasiig ja kurk

Heidi Park, Kondiiter.ee

  • Šokolaadi pulgakook Marjamaa talu mustasõstrakreemiga
  • Rukkileivamakaroon Kalamatsi kitsejuustukreemiga
  • Vigala toorjuustukook vaarikakastmega

Vaata veel:

Nami-Nami retseptikogu®
postitatud 25.02.2015 20:50 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid