Maks&Moorits: viineri ja sardelli paras lihasisaldus on 77,7%

Maks&Moorits tõi poelettidele uue tooteseeria nimega "Lihameistri eri". Täpselt 77,7% liha sisaldavate toodete sari on lihaproffide nägemus õige tekstuuri ja maitsega lihatoodetest. Uuest lihameistri sarjast leiab viinerid, sardellid ning rohke juustuga keedu- ja suitsuvorsti.

"Viimastel aastatel käis lihatööstuses võistlus just selle nimel, kes suudab vorsti sisse rohkem liha panna, kuid enam see nii ei ole,“ märkis Atria Eesti AS turundusjuht Mirjam Endla. "Lihameistri sari on professionaalide nägemus sellest, milliseid tooteid nad ise sööksid." "Kui teha vorstid ja viinerid 100% lihast, siis kannatab maitse ning tooted võivad kõvad ja sitked jääda," selgitas Mirjam Endla. "Meie lihameistrite sõnul ei anna parimat tulemust võimalikult suur lihasisaldus, vaid selle mõistlik tasakaal, et säiliks parim maitse ja tekstuur. Pärast erinevaid katsetusi tootearenduses jõudsime tulemuseni, et täpselt paras lihasisaldus on just 77,7%." 

Lihameistri sarjaga toob Maks&Moorits ühtlasi turule Eesti kõige suurema juustusisaldusega vorsti – 77,7% lihasisaldusega juustuvorstis on koguni 18% juustu.

Atria Eesti AS (www.atria.ee) on üks suurematest, ligi 350 töötajaga Eesti toiduainekontsernidest ning suuruselt teine seakasvataja Eestis. Ettevõte alustas Eestis tegevust 2005. aastal, kui omandas Valga Lihatööstuse. 2009 ühinesid AS Wõro Kommerts, AS Vastse-Kuuste Lihatööstus ja AS Valga Lihatööstus juriidiliseks isikuks Atria Eesti AS. Atria Eesti omab kolme kaubamärki: Maks&Moorits, Wõro ja VK. Atria Eesti AS kuulub Soome börsiettevõttele Atria Oy.

Pressiteade 16.2.2017

Pressiteade
postitatud 16.02.2017 11:02 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid