Rakvere tõi turule Eesti esimesed sealihast nagitsad

Rakvere tooteportfelli lisandusid esimesed kodumaised sealihast nagitsad, mis on kaetud uudse kartulihelvestest paneeringuga. Rakvere sealihast nagitsad pakuvad üllatusterohket vaheldust traditsiooniliste lihatoodete valikus ning on põnevaks alternatiiviks harjumuspärastele kananagitsatele.

Rakvere brändijuhi Triin Lõokese sõnul on sealihast nagitsad innovaatiline tootekontseptsioon mitte ainult meil, vaid ka naaberturgudel. "Kui kanalihanagitsate formaat on üle maailma tuntud, siis sealihast nagitsad on põnev ja uudne avastus ning eriti sobiv just koduturule, kus sealihatooted on ikka ja alati eestimaalaste toidulauale kuulunud. Sealihast nagitsatele ei ole lisatud säilitusaineid ega kunstlikku lõhna- ja maitsetugevdajat E621," sõnas ta.

Mahlastele sealihast nagitsatele annavad maheda maitse pipar, sool ja sibul. Uudse paneeringu koostises on kartulihelbed, tänu millele omandavad nagitsad soojendamisel meeldivalt krõbeda pealispinna. Valgurohked nagitsad on ühtviisi nauditavad nii toekama eine kui ka mõnusa vahepala või snäkina. Sealihast nagitsaid on mugav soojendada kas pannil või ahjus ja kõrvutada põnevate kastmete seltsis suupistelaual.

Rakvere tooted kuuluvad AS HKScan Estonia tootevalikusse. AS HKScan Estonia on Eesti suurimaid toiduainetööstuse ettevõtteid, mis kuulub HKScan kontserni. HKScan on Põhjamaade juhtiv lihaekspert, mis toodab, turustab ja müüb tugevate kaubamärkide all kvaliteetset ja vastutustundlikult toodetud sea-, veise, linnu- ja lambaliha, töödeldud liha ning valmistoite. HKScani klientideks on jaemüügi-, tööstus-, toitlustus- ja ekspordisektorid ning kontserni koduturud asuvad Soomes, Rootsis, Taanis ja Baltimaades. HKScan ekspordib oma tooteid peaaegu 50 riiki. HKScani netokäive 2015. aastal oli 1,9 miljardit eurot ja kontsernis töötab ligikaudu 7 400 töötajat.

Pressiteade 24.1.2017. Fotod: Britt Paju

Pressiteade
postitatud 24.01.2017 10:12 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid