Rakvere lisas tooteportfelli taisest seavälisfileest valmistatud seafileetaskud toorsuitsusingi ja juustuga, mis on kokandusmaailmas tuntud ka põneva kõlaga Cordon bleu nime all.
Rakvere brändijuhi Triin Lõokese sõnul peidab uus lihatasku endas hõrke üllatusi. "Õhukeseks vasardatud taise seavälisfilee sisse on peidetud priskelt mahlast täidist, mis koosneb Gouda ja Cheddar juustust, rõõsast koorest ning toorsuitsusingist. Tänu külluslikule täidisele on seafileetaskud meeldivalt mahlased ja maitserohked ning täidavad koduköögi ahvatlevate aroomidega," sõnas Lõoke.
Paneeritud ja krõbedaks küpsetatud seafileetaskud aitavad katta toidulaua maitsva einega, vajades pannil või praeahjus vaid soojendamist.
"Kiire elutempo tõttu otsivad tarbijad poelettidelt üha enam eelküpsetatud roogasid, mille valmistamine ei nõua suurt ajakulu. Just seetõttu on erinevad eelküpsetatud tooted ja praed sel talvehooajal kindlalt meie fookuses. Tootearenduses on põhirõhk sellel, et uudismaitsed saaksid ühelt poolt üllatavad, teisalt aga tuttavlikult kodused – nagu oma kätega tehtud," selgitas Lõoke.
Toidumaailmas ulatuvad Cordon bleu juured 20. sajandi esimesse poolde, mil Šveitsis valmistati esimest korda juustuga täidetud snitšlitasku. Piklikust ning pehmest lihatükist valmistatud rooga tehakse nii veise-, sea- kui ka kanalihast. Traditsiooniliselt kuulub roa juurde alati singi- ja juustutäidis.
Rakvere tooted kuuluvad AS HKScan Estonia tootevalikusse. AS HKScan Estonia on Eesti suurimaid toiduainetööstuse ettevõtteid, mis kuulub HKScan kontserni. HKScan on Põhjamaade juhtiv lihaekspert, mis toodab, turustab ja müüb tugevate kaubamärkide all kvaliteetset ja vastutustundlikult toodetud sea-, veise, linnu- ja lambaliha, töödeldud liha ning valmistoite. HKScani klientideks on jaemüügi-, tööstus-, toitlustus- ja ekspordisektorid ning kontserni koduturud asuvad Soomes, Rootsis, Taanis ja Baltimaades. HKScan ekspordib oma tooteid peaaegu 50 riiki. HKScani netokäive 2015. aastal oli 1,9 miljardit eurot ja kontsernis töötab ligikaudu 7 400 töötajat.