Uus kokaraamat: Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordini

Mis tähendab "elus" tatar?
Miks on vaja niigi heade omadustega toortatart veel idandada?
Kui eestimaine toortatar on hele, miks poes müüakse nii heledat kui pruuni tatart?

Toortatar on muutunud meie söögilaual vägagi populaarseks. See tervisesõbralik tooraine on üsnagi igapäevane juba paljudes restoranides ja koduköökides. Toortatraretsepte avaldatakse ajakirjades, toortatraroogi valmistatakse televisioonis, õpetatakse tegema kokakoolides ja lasteaedades.

Lia Virkuse ja Nelly Vahtramaa raamatust leiad üle 30 uue põneva retseptiidee toortatrast, vastused eespool esitatud küsimustele ning palju häid nõuandeid toortatra idandamiseks, keetmiseks ja valmistamiseks. Toome raamatus välja ka tüüpilisemad vead, mida tehakse toortatra valmistamisel, et nüüdsest teil kõik õnnestuks.

Samuti saad lugeda, miks toortatra söömine nii tervislik on ja õppida kõiki neid roogi ise valmistama kaunite piltide ning täpsete õpetuste järgi.

"100 rooga" sõsarsarja 33.raamat.
Ajakirjade Kirjastus

LOOSIMINE!!!

Hea lugeja, mida Sina (toor)tatrast valmistada armastad? Kõikide vastajate vahel loosime 10. oktoobril välja KAKS eksemplari "Tatratoidud 2" raamatut.

PS Palun jätke kommentaar sisse logituna või kasutage kommenteerimisel täisnime - siis on kindel, et me saame teiega pärast ühendust võtta :)

Pressiteade
postitatud 28.09.2016 08:15 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid


marek
postitatud 03.10.2016 21:31

Tatrapuder lihaga

Tiiu
postitatud 03.10.2016 21:47

Vaieldamatud lemmikud on tatraküpsised kõrvitsaseemnetega, klassikaline tatrapuder ja tatra-peedivorm.

Merike Tikkar
postitatud 03.10.2016 21:56

Banaanikook šokolaadi ja taraga, meie pere lemmik!

Sigrid Kaarlõp
postitatud 03.10.2016 22:13

Tatrapuder hakklihaga on minu vaieldamatu lemmik

Rebane
postitatud 03.10.2016 22:17

Minu üks lemmikuid on vürtsikas tatrapada tomati, spinati ja hakklihaga. Teine suur lemmik on keedetud tatar maksakastmega - nostalgiaamps! Ja kui lihtsalt tatart keeta, siis käib serveerides ikka juurde mõni piimaline, kas hapukoor, keefir või miks mitte isegi tatart kausist piimaga serveerida! Laktoos muudab tatra magusaks ning eriti mõnusaks. Huvitav uus avastus tatra kasutamiseks oli minu jaoks tatar riisi asemel viinapuu lehtede sisse keerata ning nii tatra dolmasid teha. Igati head ampsud snäkilauale!

XXL
postitatud 03.10.2016 22:31

Tatrakarask on hää ;)

Jaanika Jürisaar
postitatud 03.10.2016 22:33

Lemmikud on toortatrajahust küpsised tumeda šokolaadi tükkide ja pähklitega

Anne L.
postitatud 04.10.2016 08:46

Tatrapuder erinevate lisanditega ja pannkoogid toortatra jahust.

Alis Raudsepp
postitatud 04.10.2016 08:50

Tatraputru, seepärast olekski retseptiraaamat nagu rusikas silmaauku!

Triin Veersalu
postitatud 04.10.2016 08:55

Tatrapuder taluvõiga koige lihtsam ja maitsvam

Triinu Randmäe
postitatud 04.10.2016 08:58

Ahjus tehtud tatrapuder erinevate lisanditega :)

Aire Ahven
postitatud 04.10.2016 09:09

Tatar hommikupudruna on minu lemmik või tatar kodujuustu , kurgi ja tomatiga :)

Aaloemahl
postitatud 04.10.2016 10:11

Klassikaline tatrapuder lisanditega. Pähklitega tatraküpsised.

Kädi Liis Rosenberg
postitatud 04.10.2016 21:30

Toortatrapuder banaani ja marjadega

Maris Neeme
postitatud 04.10.2016 21:51

Tatar hakklihaga või miks mitte hoopis chilli con carne'ga. Mmmm...

Aili Nohrin
posted on 04.10.2016 22:29

Minu vaieldamatu lemmik on mu teismelise poja valmistatud toortatar peekoni ja porruga!

marju
postitatud 06.10.2016 09:52

Kauni jume segu: 2 spl tatratange, 1 riivitud õun, 1spl sidrunimahla, päevalilleseemneid Leotan tatratange 2-10 tundi. Enne söömist riivin tangude sekka õuna ja pigistan sidrunimahla. Maitse parandamiseks lisan päevalilleseemneid. Söön 3-4 spl keefiriga.

Pille
postitatud 14.10.2016 15:12

Loosiõnn naeratas järgmistele vastajatele: Jaanika Jürisaar ja XXL. Ootan kontakte aadressile info@nami-nami.ee (saatke täisnimi, mobiilinumber ja lähima Smartposti asukoht)