Margit Härma "Köögiviljarikkad road ehk kuidas küpsetada Trooja hobust"

Ärge ehmuge, Margit Härma uus raamat ei räägi hobuselihatoitudest, vaid sellest, kuidas valmistada aedvilju nii maitsvalt, et ka kõige skeptilisemad "jänesetoidu" põlgajad neid meeleldi söövad.

Kõik teavad, et aedviljad on tervislikud. Ometi söövad eestlased palju vähem köögivilja kui teiste maade rahvad. Aga pole hullu! Tervislikku toitu pakkuva kohvikuketi Mamo loojal Margit Härmal on mitmeid nippe ja kavalaid nõkse, kuidas olukorda lahendada. Kõige tõhusamaks salarelvaks on seejuures imehead maitsed!

Raamatu esimesest osast leiab lugeja toidud, kus köögivilju on lisatud roogadesse nii, et nende maitsed domineerima ei hakkaks. Teises peatükis on retseptid aedviljadega harjunud sööjatele ja kolmandas autori pere lemmiktaimetoidud. Ja siis veel valik kastmeid ja muud head-paremat. Juurde on lisatud ka siinsetes retseptides kõige sagedamini esinevate köögiviljade tutvustused, kus leidub nii praktilisi nõuandeid kui ka Tervise Arengu Instituudi selgitusi, miks üks või teine vili kasulik on.

Kirjastus Varrak, 2016
208 lk, kõvad kaaned

Pressiteade
postitatud 14.08.2016 07:07 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid


ÕunaIiris
postitatud 13.09.2016 21:23

Härma raamat on huvitav, aga väga keeruliste retseptidega.