Gourmet Club’i valikus on nüüdsest uudsed eelküpsetatud ja sügavkülmutatud leivad, mis valmivad koduahjus vaid 15 minutiga. Valikus on kaks maitset, KADAKAMARJA, millele on lisatud maitsetäienduseks aromaatset rosmariini ning ROSINA-METSAPÄHKLI.
“Hetkel kui tekkis mõte luua uudne ja tervislik leib, lähtusime põhimõttest ühendada traditsiooniline leivavalmistamise viis kaasaegse vormiga. Nii sündiski prantslaste baguette’i eeskujul põhjamaine versioon tänapäevasest eesti leivast. Seega vormilt rahvusvaheline, sisult igati meie pikki leiva traditsioone austav lõpptulemus.” lisab Gourmet Club’i loovjuht Imre Kose
Uued leivad on saadaval suuremate kaupluste küpsetuskeskustes soojalt kaasahaaramiseks ja eelküpsetatuna sügavkülmaosakonnas kodus kerge vaevaga lõppküpsetamiseks.
Valmisküpsetatuna on leival meeldivalt krõbe koorik, sisult kohev tekstuur ja iseloomulikult meeldiv maitse. Soovitame serveerida KADAKAMARJA leiba suitsuliha, metsaseenesalati ja õrnsoolakalaga. ROSINA-PÄHKLI leib toob mõnusalt esile erinevate juustude ja ahjupasteedi maitse. Piisab ka kvaliteetse või lisamisest leivale, et nautida selle puhast ja ainulaadset maitsekombinatsiooni.