Eesti suurima lihasisaldusega vorst sai täidiseks kohaliku juustu

Eesti suurima lihasisaldusega vorst sai täidiseks kohaliku juustu Rannarootsi liharikaste toodete sarja on lisandunud uus juustuvorst, mille täidiseks on naturaalsest Eesti piimast valmistatud Epiima juust.

EHE juustuvorst sisaldab 80 protsendi ulatuses liha ning mitte ühtegi kunstlikku lõhna- ega maitsetugevdajat. “Meie liharikkad tooted on leidnud palju poolehoidjaid just tänu sellele õigele vanu häid aegu meenutavale naturaalsele maitsele,” lausus Rannarootsi turundusjuht Ingrid Prinsthal ning lisas, et seetõttu otsustatigi uue juustuvorsti täidiseks valida ka niisugune juust, mis on olnud juba aastakümneid üks eestlaste lemmikutest.

Epiima turundusjuhi Elsi Leisti sõnul on punases pakis blondi tüdrukuga Eesti juust kvaliteedimärk, mis on tuttav pea igale eestlasele. “Seesama kohalikest farmidest kogutud puhtast piimast valmistatud juust annabki vorstile mõnusa koorese maitsenüansi,” rääkis Leist.

Elsi Leisti sõnul pööravad kodumaised tarbijad järjest enam tähelepanu toiduainete koostisosadele ning eelistatakse selgelt puhta ja naturaalse maitsega tooteid. “Täna saamegi pakkuda just niisugust toodet, milles on kaks head asja koos – rohkelt liha ja kodumaist juustu,” märkis Leist.

Põnevaid retsepte, millistesse roogadesse juust veel sobib, leiab ka siit: http://nami-nami.ee/otsi/e-piim

Pressiteade
postitatud 30.05.2016 10:07 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid