Eliq Maranik "101 smuutit. Värskust ja vitamiine"

Kas on veel värskendavamat ja toitvamat jooki kui paks ja hõrk smuuti?

Smuutide ja magustoitude asjatundja Eliq Maraniku raamat on selle valdkonna põhjalik käsitlus. Autor pakub 101 värsketest ja maitsvatest koostisainetest pakatavat retsepti ning õpetab, kuidas neid hõrke jooke valmistada. Kombineerides mahlakaid puuvilju ja toitvaid köögivilju saad nautida suuri klaasitäisi smuutisid kaloreid lugemata. Retseptides kasutatakse meie looduse ja koduaia ande ning antakse head nõu viljade kombineerimise, ettevalmistuse ja säilitamise kohta.

Rootsis elav eesti päritolu Eliq Maranik on mitmete rahvusvaheliselt tunnustatud magustoiduraamatute autor. Tema esimene raamat "Kokteilid" sai Rootsis menukiks ning pärjati auhinnaga maailma parimate kokaraamatute võistlusel Gourmand World Cookbook Awards.

Kirjastus Koolibri, 2016

Pressiteade
postitatud 21.05.2016 09:06 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid


Kaare
postitatud 21.05.2016 15:29

Ma sirvisin seda raamatut poes ja mulle väga meeldis! Täitsa mõtlen sellele, et peaks koju tooma.

Aivi Osman
postitatud 12.07.2016 16:16

Meil oli hommikul menüüs arbuusi-maasika-laimi smuuti raamatust "101 smuutit". Maitses mõnus :)

Marju
postitatud 06.09.2016 18:31

Raamat on muidu tore, aga võimatu on sealt midagi otsida ja leida. Näiteks kui kodus on banaan ja tahaks sellest smuutit teha, siis peab terve raamatu läbi lugema, et banaaniga smuutid üles leida. Järjekordselt peab ise registri tegema, kuigi arvan, et kirjastusel oleks seda palju lihtsam olnud teha.