Alma uued DIP! dipikastmed tutvustavad maailmamaitseid

Valio tõi Alma kaubamärgi all turule DIP! seeria, kuhu kuuluvad kohupiimakreemi baasil valmistatud ja maailmamaitseteks liigitatud kolm dipikastet – Tai, Vene ning Itaalia.

Valio turundus- ja tootearendusdirektori Krista Kalbini sõnul on Alma uued dipikastmed poodides seni pakutavast paljuski erinevad. "Alma dipikastmete unikaalsus seisneb selles, et kasutame toote põhjana hapukoore asemel kohupiimakreemi, mis aitab muuta dipikastmed tervislikumaks ja kergemaks. Alma dipikastmetes on teiste turuolevatega võrreldes 2,5 korda vähem rasva ning 2 korda rohkem valku," selgitas Kalbin.

Kalbini sõnul on dipikastmed eestimaalaste seas väga hinnas ja kuigi neid armastatakse tarbida aastaringselt, muutuvad dipikastmed eriti popiks just suvehooajal. "Ilusate ilmade tulekuga einestatakse üha enam väljas ja dipikastmed on lihtne viis lisada toidulauale põnevat aktsenti, olgu tegu pikniku, aiapeo või mõne pidulikuma koosviibimisega," ütles ta.

Alma uued DIP! dipikastmed on poodides saadaval kolme maailmamaitsena. "Sarja pärliks on Tai DIP! magusa tšilliga, mis sobib imehästi iga toidulauda vürtsitama. Tegu on maitsega, mida dipikastmete segmendis seni Eestis saadaval pole olnud. Alma Vene DIP! laseb aga särada sellistel klassikalistel maitsetel nagu sibul, küüslauk ja murulauk," rääkis Kalbin. Seeria kolmas maitse on inspireeritud Itaaliast ja selle koostises olev päikesekuivatatud tomat ja paprika viivad iga nautija päikeselisele maitserännakule Vahemere äärde.

Alma DIP! dipikastmeid on mugav serveerida köögi- ja juurviljade, krõpsude või muude suupistete kõrvale, aga ka külma kastmena prae lisandiks. Uued dipikastmed on kreemise, aga paksu konsistentsiga, mistõttu ei tilgu kaste dippimisel maha. Tooted on saadaval 200-grammistes topsides.

Pressiteade
postitatud 19.05.2016 15:30 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid