Taimetoidu populariseerijana ja isikupäraste retseptide loojana tuntud Sandra Vungi kolmas kokaraamat "Taimsed õhtusöögid. Toekad kõhutäied igaks päevaks" keskendub õhtusöökidele.
Raamat algab praktiliste põhiretseptide ehk "Taimse köögi ABCga", liigub edasi kosutavate suppide ja salatite juurde, õpetab tegema maailma maitsvaimaid taimseid kotlette, tutvustab lihtsaid ja kiireid pastaroogasid, paotab ahjusuud, et lasta valla hõrk pitsade ja pirukate lõhn, laob lagedale tõelised hitid korralike pearoogade näol ja lõpetab magusa tooniga – sest ka magustoidul võib õhtusöögil olla oluline koht. Siin on nii väga lihtsaid retsepte kui ka väljakutseid köögis vilunud inimesele.
Et mitte iga päev pead murda järjekordse õhtusöögi üle, on raamatu lõppu lisatud ka neli tasakaalustatud nädalamenüüd koos poenimekirjadega. Üle poole raamatu toitudest on gluteenivabad.
Autoril on varem ilmunud menukad retseptiraamatud "Kodused ja maitsvad taimetoidud. 100% taimne" (Varrak, 2012) ja "Taimsed magustoidud. Lihtsast luksuslikuni" (Varrak, 2014).
Kirjastus Varrak, 2016