Rannarootsi Lihatööstus toob esimesena Eestis poodidesse eelküpsetatud vasikaribi.

Rannarootsi Lihatööstus on kahel järjestikusel aastal Eesti Toiduainetööstuse Liidu poolt Eesti Parima Lihatoote auhinna pälvinud. Sel aastal üllatame kõiki eelküpsetatud toodete sõpru kahe tootega – BBQ-vasikaribi ja Kuldne grillribi.

BBQ-vasikaribi (ülal) on tõeline grillija delikatess. Õrna vasikalihaga BBQ-marinaadis ribi on pikalt madalal temperatuuril eelküpsetatud. Ikka selleks, et säiliks liha hõrkus ning mahlasus. Tänu eelküpsetamisele valmivad vasikaribid grillil eriti kiiresti, vaid 5–8 minutit ja valmis! Ribi saab teha ka koduses ahjus – küpseta vastavalt soovitud küpsusastmele 20–25 minutit. Ära unusta ribi aeg-ajalt keerata, et see ikka mõlemalt poolt mõnusalt jumekas jääks.

Kuldne grillribi on kogu perele sobiva maheda maitsega, mille annab lihale Prantsuse köögist pärit kreemjas koorene marinaad. Et liha jääks hõrk ja mahlane, on ribi madalal temperatuuril eelküpsetatud. See tähendab, et ka grillimise aeg on lühike – saad perele õhtusöögi valmistada vaid 5–8 minutiga! Ka ahjus küpseb ribi kiiresti, 20–25 minutit, vahepeal natuke keeramist, et jume ikka tõeliselt kuldne oleks, ja ongi valmis.

Rannarootsi Lihatööstuse eelküpsetatud tooted on kahel järjestikusel aastal saanud Eesti Toiduainetööstuse Liidult Eesti Parima Lihatoote auhinna. 2015. aastal oli parimaks lihatooteks Teriyaki grillribi ning sellel aastal Grillkoot (pork wings).

Pressiteade
postitatud 25.04.2016 14:50 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid


Pille
postitatud 26.04.2016 09:10

<p>Meie viieliikmeline pere (3,5,7,42,44) proovis eile mõlemaid ribisid (Rannarootsi saatis proovimiseks :)).</p> <p>Kuldne grillribi meile täitsa meeldis, seda ostaks teinekordki. BBQ-vasikaribi oli aga ülemaitsestatud ja soolane meie jaoks. </p>