Rannarootsi eelküpsetatud grillkoot valiti Eesti parimaks lihatooteks

Rannarootsi lihatööstus pälvis Eesti Parima Toiduaine 2016 konkursil juba teist aastat järjest parima lihatoote Hõbemärgi auhinna.

Rannarootsi lihatööstuse tegevjuhi Silver Kauri sõnul on Hõbemärgi auhinna saamine suureks tunnustuseks ettevõtte tootearendusmeeskonnale. “Võita teist aastat järjest parima lihatoote hõbemärk näitab, et meie tootearendajatel on küllaga nii oskusi kui ka inspiratsiooni. Inimesed soovivad proovida uusi maitseid ning avastada põnevaid tooteid. Tootearendus on meie igapäevane tegevus ning Toiduliidu tunnustus annab täiendavat motivatsiooni,” lisas Kaur. Eelmisel aastal valiti parimaks lihatooteks Rannarootsi Teriyaki grillribi.

Rannarootsi sous vide meetodil valminud, ehk eelküpsetatud grillkoot on Eesti esimene "pork wings" tüüpi toode ning see ei sisalda ühtegi tehislikku lõhna- või maitsetugevdajat. Parima tulemuse saab koodi küpsetamisel puusöe grillil, hõõguvate süte kohal. Nii saab liha ilusa pruunika ilme ja suitsuse aroomi. Auhinnatud grillkooti saab küpsetada ka praeahjus, kus aega-ajalt keerates valmib maitsev liharoog vaid 15 minutiga.

Rannarootsi Lihatööstus AS on üks Eesti juhtivatest lihatööstustest ning pakub oma tooteportfellis üle 200 lihatoote, milles on esindatud enamus lihatoodete liikidest. 2008 aasta novembris valiti Maag Lihatööstus Läänemaa töötajasõbralikumaks ettevõtteks. Ettevõttes töötab 157 oma ala parimat spetsialisti.

Pressiteade 18.3.2016
Pressiteade
postitatud 18.03.2016 07:27 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid