Felixi tomatiketšupid said keskkonnasõbralikuma pakendi

Eesti suurim kastmetootja Põltsamaa Felix uuendas Felixi tomatiketšupite sarja pakendeid ja muutis need keskkonnale vähem koormavamaks.

“Uue mitmekihilisest PET plastist ketšupipudeli tootmisel kasutatakse varasema pudeliga võrreldes 5% vähem plastikut, tänu millele on vähenenud pakendi ökoloogiline jalajälg. Samas on uued pudelid mugavamad ja funktsionaalsemad: näiteks võimaldab uuendatud lai kork pudelit pea peale seisma panna ja muudab seeläbi lihtsamaks kogu ketšupi kättesaamise pudelist,” ütles Põltsamaa Felixi turundusdirektor Marek Viilol.

Uus tehnoloogia ja kvaliteetne tomatipasta tagab värskema tomatiketšupi maitse ning stabiilsuse kogu ketšupi säilivusaja vältel. Uus tehnoloogia andis võimaluse ka Felixi ketšupiretsepti täiustamiseks: suurendatud on tomatipastasisaldust, tänu millele on Felixi ketšupi maitse veelgi tomatisem ja rikkalikum. Samuti on Felixi tomatiketšup säilitusainete, ja nüüd ka tärklisevaba.

“Innovatsioon aitab tagada veelgi stabiilsemat tootekvaliteeti ning usume, et seeläbi kasvab veelgi juba täna enam kui 60-protsendiline Felixi ketšupite turuosa,” ütles Viilol.

Felixi tomatiketšupi uue pakendi külgedel on kerged kurvid, mis teevad pudeli keskosa kitsamaks ja käes hoidmiseks mugavamaks. Tänu uuele laiemale korgile seisab pudel stabiilselt ka tagurpidi, saamaks kätte viimse kui tilga maitsvat ketšupit. 

Pressiteade
postitatud 04.02.2016 14:18 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid