Teraviljatootja Veski Mati alustab koostöös Angeelika Kangiga tervislike talveküpsetiste konkurssi ja ootab kõigi küpsetamishuviliste retsepte.
Erinevate jahusortide populaarsus kasvab Eestis kiiresti ja nisujahu kõrvale on tekkinud paljud põnevad ning tervislikud jahud. "Eestlased on kõvad küpsetajad ja traditsioonilise kringli ja koogi kõrval kasvab koduse leiva, saia ja pirukate küpsetamine, milles kasutatakse odrajahu, täistera rukkijahu ja tatrajahu," sõnas Veski Mati turundusdirektor Heikki Põhi.
Seetõttu alustab Veski Mati tänasest tervislike talveküpsetiste konkurssi, mille parimad retseptid aitab välja valida kohvikupidaja ja kokaraamatute autor Angeelika Kang, kes kasutab nisujahu kõrval igapäevaselt täistera nisujahu ja täistera rukkijahu. "Minu lemmikuteks on ka odrajahu, tatrajahu ja kaerajahu, millest küpsetan põhiliselt sepikuid ja karaskeid," lausus Kang.
Veski Mati tervislike talveküpsetiste konkursile on oodatud nii magusate kui ka soolaste küpsetiste retseptid. "Soovitan valida võimalikult lihtsad retseptid, mida on kerge järele proovida," andis Kang osalejatele nõu.
Konkursile saab saata oma retsepti ja küpsetise pildi kuni 3. veebruarini Veski Mati Facebookis: https://www.facebook.com/Veski.Mati/
Konkursi parimad saavad auhinnaks kastitäie 15 erineva Veski Mati jahuga ja personaalse koolituse Angeelika Kangi koduköögis, samuti avaldatakse parimad retseptid Veski Mati retseptiraamatus koos Angeelika Kangi 5 tervisliku retseptiga.