Borjomi koondas valiku jõuluretsepte uuele veebilehele

Gruusia mineraalvesi Borjomi avas uue jõuluroogade retsepte koondava lehekülje, mille eesmärk on muuta jõululaua katmine võimalikult lihtsaks.

Retseptid on veebilehel jaotatud kolme kategooriasse – traditsiooniline, kaasaegne ning eksootiline toidulaud. Näiteks erinevate perekondade mälestustele tuginev traditsiooniline jõululaud on kaetud roogadega, mida on maitsnud ilmselt iga eestlane. Seapraad, kõrvitsasupp, hapukapsas ja veel palju muud jäävad kindlasti veel aastakümneteks osaks õdusast jõuluõhtust. Kaasaegse ja eksootilise toidulaua katmisel oli abiks restoran Wu Wei, mille kokad Aare Sild ja Raul Normak jagasid retsepte oma kullafondist. “Mul on rõõm jagada enda lemmikretsepte ning loodan, et uued ja huvitavad maitsed jõuavad paljude eestlaste jõululauale,” sõnas Sild. Kaasaegne toidulaud ühendab Silla sõnul traditsioonilised Eesti maitsed põhjamaise värskusega. “Need valitud tänapäevased hõrgutised on mõeldud heade maitsete austajatele, kes soovivad tänavu pakkuda oma lähedastele midagi uut,” ütles ta. “Näiteks kartuli-bataadipüree sobib ideaalselt asendama harjumuspärast ahjukartulit ning pisut vürtsikam punane hapukapsas on ideaalne neile, kes armastavad natuke särtsakamaid maitseelamusi.” “Kes aga soovib proovida midagi hoopis teistsugust, peaks vaatama eksootiliste maitsete suunas. Friteeritud kevadrullid toovad pärast proovimist kindlasti pereliikmete näole naeratuse. Samuti võib pere ja sõpru üllatada aprikoosi-matcha koogiga,” täiendas Normak. “Tänapäeval jääb inimestel tiheda töögraafiku ja jõulukinkide tegemise kõrvalt põnevate retseptide otsimiseks aega väheks,” lausus IDS Borjomi Europe turundusjuht Tatjana Rudiene. “Borjomi jõulutoitude lehelt oma võimalik leida parimad peolauaideed – valige vaid endale sobiv stiil ning parimad retseptid koos illustreerivate fotodega avanevad teie ees. Asjatundjate poolt välja valitud roogi on lihtne valmistada. Kui aga jõuluõhtul saab maitsvat toitu liiga palju söödud, siis soovitame tarbida Borjomi mineraalvett, mis taastab organismi kergustunde.“

Borjomi retsepte koondav veebileht asub aadressil www.joulud.borjomi.ee 

Borjomi on naturaalne unikaalne karboniseeritud mineraalvesi Gruusiast. Borjomi vesi sisaldab kõrget kontsentratsiooni bikarbonaate – kuni 4209 milligrammi liitri kohta, kogu vee mineralisatsioon on kuni 5,9 grammi liitri kohta. Seetõttu on Borjomi mineraalvesi ideaalne kosutus liigsest söömisest tingitud vaevuste leevendamiseks, sest see toimib kui sisemine dušš.

Pressiteade
postitatud 17.12.2015 13:17 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid