Põltsamaa uus mulgipuder on valmistatud kodumaistest saadustest

Eesti juhtiv toiduainete ja hoidiste valmistaja Põltsamaa Felixi valmistoitude sortimenti lisandus klassikaline mulgipuder suitsupeekoniga.

Põltsamaa uus mulgipuder suitsupeekoniga on valmistatud Põltsamaal ja kodumaistest saadustest ning see ei sisalda säilitusaineid.

"Mulgipuder on Eesti köögi lahutamatu osa ning eriti populaarne just talvekuudel – sellel on kindlasti väärikas koht meie sortimendis. Peekon annab meie uuele mulgipudrule suitsuse ja talviselt rammusa meki. Tegemist on maitsva valmistoiduga, mis valmib pannil või potis vaid mõne minutiga," ütles Põltsamaa turundusdirektor Marek Viilol.

Kõikidele Põltsamaa valmistoitudele läheb peale ka uus nutikas ja kergesti avatav purgikaas, mille ettevõte võttis oma köögiviljahoidistel ja kapsastel juba kasutusele alates sellest sügisest. Maailma ühe juhtiva pakenditootja Crown Packaging poolt arendatud Orbit nimeline kaas koosneb kahest osast ning selle välist ringi keerates avaneb imelihtsalt klõpsatades purgi põhikaas. Eestis varem sarnase tehnoloogiaga purgikaant kasutatud pole.

Põltsamaa Felix on kõige laiema toiduainete valikuga juhtiv toiduainetetootja Eestis, tootes ja turustades ligi 350 toodet neljateistkümne erineva kaubamärgi all.

Pressiteade
postitatud 24.11.2015 16:44 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid