EESTI VABARIIGI PRESIDENDI VASTUVÕTU MENÜÜ 2001

2001. aastal rääkis presidendi kantselei pressiesindaja Epp Alatalu Õhtulehele, mida president Lennart Meri viimasel aastapäevavastuvõtul pakutakse. Toome artiklist välja mõned nopped. 

  • Peole on oodata ligi 900 külalist.
  • Teenindajaiks valitud hotell Olümpia (hotelli restorani L´Artiste´i meisterkokk) ning Monte Carlo Catering.
  • Eelistatakse kodumaist toodangut.
  • Pakutakse suitsukilu ja heeringat, Eesti mascarpone juustu (Vigala), musta leiba suitsulambalihaga.
  • Magustoiduks on väikesed koogid, trühvlid ja šokolaad.
  • Neile pakutakse Louis Perdier Blancs de Blancs vahuveini, Prantsuse, Tšiili ja Lõuna Aafrika Vabariigi punaseid ja valgeid veine, kohvi ja konjakit.
  • Kontserdi kava on koostatud Giuseppe Verdi loomingust. Hilisemal vastuvõtul musitseerivad Tatjana Leppnurm harfil, Pärnu linnaorkester Peeter Sauli juhatusel, Viru poistekoor Hirvo Surva juhatusel ning kvartett Free Style.
Nami-Nami retseptikogu®
postitatud 20.02.2001 18:00 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid


ÕunaIiris
postitatud 18.09.2015 08:48

Väga tore koolitus oli. Lisaks sushi valmistamise ABC-le ja nippidele sai päris palju lisaks ka kultuurilist tausta. Tõeliselt sisukalt veedetud kõhtu täitev õhtu. :)