Pane sprott leiva peale!

Sprotikonservist saab teha vähese vaevaga toitva ja põneva võileiva. Sprott, tuletame meelde, on suitsutatud ja õlis konservitud kilu või räim. 

Artikli avafotol on järgmised sprotivõileivad:

Nami-Namist leiad veel näiteks sproti-avokaado võileiva retsepti:

Kuidas Sina sprotivõileiba teed? Millised on Sinu lemmiksprotid? Jäta kommentaar! 

Fotod: Juta Kübarsepp (ülemine) ja Martiina Anni (alumine). 

Pille Petersoo
Pille Petersoo
postitatud 01.06.2015 22:42 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid


Riina
postitatud 30.06.2016 22:03

Proovige sprotte ka grillil kuumutatult ;)

Tegutse järgnevalt - eemalda kõik papist ümbrised, ava karp (jäta kaas üht äärt pidi karbi külge, on parem toimetada). Lisa hakitud küüslaugu küüned ning soovi korral ka värske tsilli rõngaid. Aseta grillile ning lase veidi aega seal õli sees podiseda. Tõsta sprotid kuumana leivale, njamma ;)