Fuchsia Dunlop "Haiuim ja Sichuani pipar: Magushapu söömismeenutus Hiinast"

Põnev raamat Hiina köögi ja kultuuri huvilistele!!!

"Haiuim ja Sichuani pipar: Magushapu söömismeenutus Hiinast" on pärit auhindadega pärjatud briti toidukirjaniku Fuchsia Dunlopi sulest. Dunlop oli esimest korda Hiinas 1994 ja tõotas juba siis, et sööb kõike, mida pakutakse, ükskõik kui võõras või kummaline see poleks. „Mõistsin, et kui tahad vahetut, kohtumist võõra kultuuriga, tuleb oma kookonist vabaneda,“ kirjutab ta.

Köitvate memuaaride käigus kirjeldab Fuchsia lugejale oma kasvavat armastust Hiina ja selle toidu vastu, esimesest lummavast kokkupuutest Sichuani provintsi maitsetest rikka köögiga.

Raamatu andis välja kirjastus Tänapäev aprillis 2015. Vaata ka hiina köögi teemat Nami-Nami foorumis. 

Teised kirjutavad:

Pressiteade
postitatud 22.04.2015 13:33 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid


Nämmu
postitatud 03.11.2015 22:19

Just eile laenutasin selle raamatu, siiani väga meeldib! Soovitan soojalt.

Kohvikas
postitatud 03.11.2015 22:34

Oi, mina olen andunud hiina köögi fänn! Kui Eestit väisan, katsun selle raamatu üles leida!

Kati Kala
postitatud 04.11.2015 10:28

Endal loetud ja tõesti soovitan. Mõnus lugemine!

Gustaf Hertsius
postitatud 04.11.2015 10:35

She writes great books :) I often make chairman Mao's braised pork from one of her cookbooks.