Eesti Vabariigi presidendi vastuvõtu menüü 2000

2000. aastal pakuti presidendi vastuvõtul 13 sorti tikuvõileibu, mis kaeti kala- ja lihalõikudega.

Tõnis Erilaid kirjutab:
"Pakuti kombekalt valget ja punast veini, ei midagi kangemat (enne oli president kõnes meenutanud mõne osa Eesti rahva elujärje iseloomustamiseks seda, et kallimad veinid on poes koguni 14 000 krooni). Rikkalik oli võileivavalik – sinki, juust, mereande, pitsat ja mida iganes. “Ajakirjanduses puhkenud õhin võileibade ümber pani rohkemat ootama, kuid tegelikult oleks iga perenaine nendega hakkama saanud. Haruldasemad olid vahest juustuvõileivad aedmaasikatega,” tunnistab Õhtulehele üks kutsutuist ja meenutab: “Sirje Endre sünnipäeval olid paremad võileivad."

Vastuvõttu korraldasid Olümpia, Palace ja Frens.

Nami-Nami retseptikogu®
postitatud 24.02.2000 23:17 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid