Carla Bardi "Taimetoidud"

28.11.2013 |

Selles raamatus leidub enam kui 100 tervislikku ja hõrgutavat taimetoiduretsepti, alates eelroogadest, suupistetest ja suppidest ning lõpetades salatite, köögiviljaroogade ja magustoitudega. Nende hulka kuuluvad särtsakad suupisted, nagu tomatikitsejuustupirukas ja hummus ahjuküüslauguga, ning põnevad supid ja salatid, nagu Toscana ahjuminestrone või oa-apelsinisalat.

Carla Bardi õppis toiduvalmistamise selgeks juba varajases nooruses, saades selleks inspiratsiooni sugulastelt, kes olid hinnatud kokad Toscanas. Olles aastaid maailmas ringi rännanud, peab ta nüüd viinamarjaistandust Bolsena järve ääres Kesk-Itaalias. Tema sulest on ilmunud üle 20 kokaraamatu, mida on tõlgitud juba rohkem kui 25 keelde. 

Kirjastus KOOLIBRI, 2013


postitatud 28.11.2013 08:55 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid