Marika Blossfeldt "Looduslik toit. Täisväärtuslik elu"

Naturaalne terviktoit võib olla väga maitsev ning selle söömine ei paku mitte ainult meelelist naudingut ja sügavat rahulolu, vaid on oluline ka meie tervise tugevdamiseks ning vitaalsuse tagamiseks.

Õpi valmistama:

  • kosutavaid suppe
  • maitsvaid salateid
  • täitvaid täisteratoite
  • hõrke köögiviljaroogasid
  • oivalisi kastmeid
  • naudingut pakkuvaid magustoite

Kõik retseptid on maalähedased ja kergesti valmistatavad. Vaatamata lihtsusele pakuvad nad külluslikku, puhast ning peent maitseelamust. Avastad üllatusega, kui hõrgud võivad olla kõige tavalisemad köögi- või teraviljad, mis varustavad Su keha rikkalikult täisväärtuslike toitainetega. Neid toite süües märkad meeldivat rahulolutunnet. Iga keharakk täitub elujõuga ning võngub mõnutundest toidu positiivsetes vibratsioonides.

Lisaks isuäratavatele retseptidele, annab raamat põhjaliku ülevaate loomuliku toitumise põhimõtetest, aidates mõista seoseid teadliku söömise, enda eest hoolitsemise, tervise ja hea enesetunde vahel. Kasuta seda raamatut kui teejuhti tasakaalukama, elujõulisema ning rõõmuküllasema elu juurde. Iga peatükk sisaldab näpunäiteid õpetuse põhitõdede integreerimiseks igapäevaellu, et saaksid kogeda  kõrgemat energiataset, mõtteselgust, tõhusamat seedimist, tugevamat immuunsüsteemi, stabiilsemat meeleolu ning vaimujõudu.

"Olen Polli talu tihti külastanud ning saanud nii ka Marika toitude puhtust ja maitset nautida. Nendes on säilinud kõik algsed maitsed, nad annavad palju energiat ning on kerged ja head. Marika on raamatu esimesse ossa koondanud palju inimorganismi ja toidu, nende energia ja elujõu kohta käivat infot ning teinud seda väga põnevalt ja nauditavalt. Väga kasulik lugemine!”

Peep Vain, koolitaja

Pressiteade
postitatud 02.10.2012 14:28 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid