Rannamõisa ja restoran Horisont menüü kombib hea maitse piire

Restoran Horisont ja Eesti suurima linnulihatoodete valiku turustaja Rannamõisa lõid heast toorainest ja gurmeetoidust lugupidavatele klientidele linnu- ja küülikuliha eksklusiivse maitsmismenüü.

Oktoobrikuu jooksul ootab erilise maitseelamuse otsijaid 112-meetri kõrgusel asuvas restoranis nelja peakoka valmistatud 6-käiguline menüü. Menüüsse kuuluvad restoran Horisont peakoka Michael Wilkinsoni pardimaksa parfee, Rannamõisa peakoka Ants Uustalu kana-ballotine, Swissoteli peakoka Andrew Stansbie šokolaadivulkaan ning Rannamõisa blogikoka Ragne Värgi küülikurisotto.

Peakoka Michael Wilkinsoni sõnul teeb restoran sellisel kujul koostööd esmakordselt. Tema sõnul vastavad Rannamõisa tooraine kvaliteet, valik ja tarnekindlus vastavad tipprestorani vajadustele. "Usun, et meie uus maitsmismenüü pakub positiivse üllatuse nii restorani püsiklientidele kui esmakülastajatele," lisas Wilkinson.

Rannamõisa tootejuhi David Pärnametsa hinnangul annab maitsmismenüü võimaluse linna parima vaatega restoranis nautida gurmeeköögi tipptegijate parimaid „pintslitõmbeid“. "Hea toit on kui hea muusika, kus kvaliteetne tooraine võimaldab tippkokkade kvartetil saavutada ühist harmooniat," on Pärnamets veendunud.

Pressiteade
postitatud 02.10.2012 12:21 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid