Ülle Jukk on toidublogija (Tiramisust ja Fata Morganast) ning alates 2015. a. novembrist Jõgevamaa Koostöökoja kohaliku toidu spetsialist. 2012. aasta sügisest kuni 2020. aasta alguseni oli Ülle ajakirja "Tiiu" köögitoimetaja.
Ülle õppis Tartu Ülikoolis ajalugu ning tunneb erilist huvi toidu ajaloo ning ajalooliste toitude vastu.
Krakovi vorst - pärit Poolast, kuid kodunenud ka meil
Marta Põld-Riives – tegelik taluperenaine, kodumajandusinstruktor, taimetoidu propageerija ja ajakirja Taluperenaine kodumajanduse ning toitlustuse toimetaja
Toiduajaloolane Ülle Jukk uurib Mulgi korpide tausta
Tarbi Jõgevamaa kohalikku toitu!
13. oktoobril oli Linda Petti 101. sünniaastapäev!
Risollist rassoli ja rosoljeni, sekka ka üks kartulisalat
Peipsimaalaste tassike teed
Seest siiruviiruline, pealt kullakarvaline Peipsi sibul