Mõnusalt magus, kofeiinivaba tee, mis pärineb Lõuna-Aafrikast. Meepõõsast tee valmistamiseks kogutakse taime võrseid koos lehekestega. Fermenteerimise käigus muutub taime värvus rohelisest tumepruuniks. Meepõõsast valmistatud tee on magusa mesise maitsega ja merevaigukollase värviga. Traditsiooniliselt kasutasid kohalikud elanikud meepõõsast köha ravimiseks. Meepõõsas sisaldab antioksüdante (seega püüab kinni vabu radikaale), fütoöstrogeene (võib leevendada menopausi vaevuseid), C-vitamiine ja hulgaliselt mineraalaineid. Meepõõsast valmistatud teed on traditsiooniliselt soovitatud juua imetavatel emadel, et suurendada rinnapiima hulka. Valmistamine: Kuumuta vesi keemiseni. Lisa 1 tl teepuru 2,5 dl vee kohta. Lase teel umbes 10 minutit tõmmata, siis jõuab kõik kasulik teie teetassi. Pikem tõmbeaeg ei muuda teed kibedaks. Võib juua täiesti lisanditeta, soovi korral võib lisada mett, suhkrut, sidrunit. Meepõõsa teed võib segada puuviljateega ja ka mahladega. Suurepärane hea janukustutaja nii soojalt, jahtunult kui jääteena. Jäätee puhul tuleb võtta 2 tl teepuru 2,5 dl vee kohta. Sobivad joomiseks ka lastele ja eakatele inimestele. Kuna meepõõsa tee ei sisalda kofeiini, võib seda rahulikult juua ka õhtusel ajal.