Virsikud kardinali moodi

Ehk küpsed virsikud vaarikapüree ja mandlilaastudega. Prantsuse dessert (Peches au Cardinal).

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

6 tk küpseid virsikuid

300 g vaarikaid

200 g tuhksuhkrut

1 sl vett

60 g röstitud mandlilaaste

Valmistamine

Pese virsikud hoolega.
Kui soovid, siis koori esmalt virsikud. Selleks kasta virsikud 40 sekundiks keeva vette, siis lase paar minutit jahtuda ja koori terava noaga.
Aseta serveerimisvaagnale.
Pane vaarikad, tuhksuhkur ja vesi kannmikserisse, püreesta hoolega. Hõõru läbi sõela, et kõik vaarikaseemned kätte saada.
Kalla vaarikapüree (coulis) virsikutele, puista peale röstitud mandlilaastud.

Retsept on Joanne Harrise & Fran Warde raamatust "The French Market: More recipes from a French Kitchen"
LISA KOMMENTAAR