Banaanikreem kakaoubadega

Cacao nibs ehk röstitud ja purustatud kakaooad annavad magusale banaanikreemile mõnusa maitse ning krõmpsuva tekstuuri.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 dl 35% rõõska koort

1 sl suhkrut

1 tk (küpset) banaani

4 sl röstitud ja purustatud kakaoube (cacao nibs)

Valmistamine

Vahusta rõõsk koor suhkruga tugevaks vahuks.
Koori ja viiluta banaan. Kui banaan on küps, siis suru kahvliga katki. Kui banaan on kõvavõitu, siis pane nt 30-45 sekundiks mikroahju pehmenema.
Sega purustatud banaan ning kakaooatükikesed vahukoore hulka.

Kasuta muffinite ja keekside kaunistamiseks või serveeri iseseiva desserdina.
LISA KOMMENTAAR