Meira sinepi, Saare Smetana ning estragoniga maitsestatud kanaroog. Kasutades kanakintsufileesid saad mahlasema roa.
1 sl päevalilleõli
500 g kana rinnafileed või kintsuliha
250 g Saare Smetana hapukoort
1 sl MEIRA sinepit
2 värsket estragonioksa või 0,25 sl kuivatatud ürti
soola ja musta pipart
Lõika kana(kintsu)fileed väiksemateks tükkideks, maitsesta soola-pipraga. Kuumuta pannil õli, laota kanatükid pannile ning prae mõlemalt poolt kuldpruuniks. Laota väiksemasse ahjuvormi.
Sega hapukoor sinepi ja hakitud estragoniga, maitsesta soola-pipraga. Kalla segu praetud kanatükkidele.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.
Serveeri koos keedetud roheliste ubade ning riisiga.
Inspiratsioon: 'BBC Good Food (April 2009, Creamy mustard & tarragon chicken)
Kreemjas kanaroog sinepi ja estragoniga
Meira sinepi, Saare Smetana ning estragoniga maitsestatud kanaroog. Kasutades kanakintsufileesid saad mahlasema roa.