Kreemjas kanaroog sinepi ja estragoniga

Meira sinepi, Saare Smetana ning estragoniga maitsestatud kanaroog. Kasutades kanakintsufileesid saad mahlasema roa. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl päevalilleõli

500 g kana rinnafileed või kintsuliha

250 g Saare Smetana hapukoort

1 sl MEIRA sinepit

2 värsket estragonioksa või 0,25 sl kuivatatud ürti

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika kana(kintsu)fileed väiksemateks tükkideks, maitsesta soola-pipraga. Kuumuta pannil õli, laota kanatükid pannile ning prae mõlemalt poolt kuldpruuniks. Laota väiksemasse ahjuvormi.

Sega hapukoor sinepi ja hakitud estragoniga, maitsesta soola-pipraga. Kalla segu praetud kanatükkidele. 

Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.

Serveeri koos keedetud roheliste ubade ning riisiga.

Loe veel:

Inspiratsioon: 'BBC Good Food (April 2009, Creamy mustard & tarragon chicken)

LISA KOMMENTAAR