Suupisted rääbisemarjaga

Rukkiviilul serveeritav pidulik suupiste. Rääbisemarja asemel võib kasutada ka siiamarja.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 viilu kandilist rukkileiba

võid

lehtsalatit

200 g õhukeselt viilutatud suitsutatud põdrasinki

Kalamarjasegu:

1 dl crème fraîche'i või tk hapukoort

1 sl Dijoni sinepit

veidi sidrunimahla

100 g rääbise- või siiamarja

0.5 dl hakitud murulauku

soola ja musta pipart

Kaunistuseks:

100 g rääbise- või siiamarja või tk murulauku

Valmistamine

Sega kõik kalamarjasegu komponendid, lase külmas maitsestuda.

Enne serveerimist määri leivaviilud võiga ning lõika diagonaalselt kaheks kolmnurgaks. Laota peale salatileht, õhuke singiviilu, kalamarjasegu ning veidi kalamarja.

Kaunista hakitud murulauguga ja serveeri.

Retsept on Rootsi coop-veebilehelt (Snittar med löjrom - klõpsa lingil foto nägemiseks).

LISA KOMMENTAAR