Omapärane ja kerge maitsekooslus, sobib nii iseseisva toiduna kui ka seaprae lisandiks. Kui soovid, võid lisada jahtunud salatile hapukoort või majoneesi.
Kuumuta hapukapsast pannil kogu aeg segades umbes 5 minutit (kapsas peaks jääma al dente). Kuumutamise lõpus lisa hakitud tšillikaun ning keedetud tatar. Maitsesta suhkru ja soolaga.
Nipid ja soovitused:
Soovi korral lisa majoneesi või hapukoort, aga siis ei sobi salat enam veganitele.
Retsept on mugandatud Kodu & Aia retseptivihikust "76 sooja ja külma salatit" (Elli Vendla & Maie Peterson, 2009), pildi tegi Juta Kübarsepp.
Soe hapukapsa-tatrasalat
Omapärane ja kerge maitsekooslus, sobib nii iseseisva toiduna kui ka seaprae lisandiks. Kui soovid, võid lisada jahtunud salatile hapukoort või majoneesi.