Soe hapukapsa-tatrasalat

Omapärane ja kerge maitsekooslus, sobib nii iseseisva toiduna kui ka seaprae lisandiks. Kui soovid, võid lisada jahtunud salatile hapukoort või majoneesi.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g hapukapsast

20 g õli

120 g keedetud tatratangu

tšillikauna

suhkrut

soola

Valmistamine

Kuumuta hapukapsast pannil kogu aeg segades umbes 5 minutit (kapsas peaks jääma al dente). Kuumutamise lõpus lisa hakitud tšillikaun ning keedetud tatar. Maitsesta suhkru ja soolaga.

Nipid ja soovitused:

  • Soovi korral lisa majoneesi või hapukoort, aga siis ei sobi salat enam veganitele. 

Retsept on mugandatud Kodu & Aia retseptivihikust "76 sooja ja külma salatit" (Elli Vendla & Maie Peterson, 2009), pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Seakass
postitatud 23.03.2011 11:47

Mulle maitses :) Teen teinekordki!

Helen
postitatud 22.04.2015 19:23

tegin paprikaga, ise ei saanud süüa aga mees kiitis

Kybarsepp
postitatud 30.03.2021 18:59

See oli pisut veider.