Juustutäidisega Portobello seened

Maitsev suupiste valmib kiiresti ja lihtsalt.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
25 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

6 Portobello seent e. aas-šampinjoni

150 g maitsestamata toorjuustu

75 g sinihallitusjuustu

3-4 küüslauguküünt

4-5 sl hakitud murulauku

soola ja musta pipart

Valmistamine

Puhasta seened, eemalda jalad. Sega toor- ja sinihallitusjuust ning hakitud seenejalad saumikseriga ühtlaseks. Lisa murulauk ja purustatud küüslauk. Maitsesta soola-pipraga.

Tõsta täidis seenekübaratesse. Grilli mõni minut, kuni seened pehmenevad ja juust hakkab sulama. 

Loe veel:

Pille Endeni retsept ilmus ajakirjas "Kodukiri" (juuli 2009), siin veidi mugandatud kujul. Foto: Juta Kübarsepp

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 29.02.2020 16:11

Täitsa mõnusad. Mul oli sinihallitusjuustuga toorjuust, kasutasin seda :)