Mustikasupp mustikamahlast

Imelihtne retsept, mida on väga mugav valmistada Küllus ÖKO metsmustikanektariga. Mustikasuppi võib süüa koos kohupiimavormi või -kreemi või nt kohupiimaklimpidega, ent see on maitsev ka niisama joomiseks.

Kogus
kolmele kuni neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

330 ml Küllus ÖKO metsmustikanektarit

330 ml vett

4-5 sl suhkrut

1,5 sl kartulitärklist + 1 dl külma vett

Valmistamine

Kuumuta potis Küllus ÖKO metsmustikanektar ja vesi keemiseni. Lisa suhkur ning sega, kuni suhkur on lahustunud.

Sega kartulitärklis vähese veega ning nirista mustikasupi hulka. Kuumuta vispliga segades keemiseni, siis tõsta pott kohe tulelt. Jahuta.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.
 

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 16.09.2018 14:24

Väga maitsev!