Itaaliapärane pikantne sidrunikana maitseb hästi koos sidruniviilude ja keedetud riisi või kartulitega. Veinikastmes kanaroog valmib kiiresti ja vähese vaevaga.
Lõika kanafileed väiksemateks tükkideks ja veereta neid jahus.
Kuumuta pannil õli ning pruunista fileed mõlemalt poolt. Maitsesta soola-pipraga.
Riivi juurde sidruni kollane koor ja pressi mahl. Lisa hakitud tüümian, vein ja mesi ning hauta rooga 10 minutit kaane all. Keera kanafileetükke vahepeal.
Tõsta pann tulelt, lisa või ja lase kaane all sulada.
Serveeri kohe koos sidruniviilude ja riisi või kartulitega.
Mina sain selle retsepti kunagi ühest kokasaatest.Väga lihtne teha,maitsev roog.Sobib ka pidulikumaks juhuks. Ise kasutan tavaliselt kintsu, ilma naha ja kondita
Sidruni-tüümianikana
Itaaliapärane pikantne sidrunikana maitseb hästi koos sidruniviilude ja keedetud riisi või kartulitega. Veinikastmes kanaroog valmib kiiresti ja vähese vaevaga.