Rukkijahupuder pohladega

Rukkijahust putru võib valmistada külmutatud pohladest.

Kogus
neljale kuni viiele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 l vett

0.75 dl suhkrut

0.25 tl soola

200 g (külmutatud) pohli

3 dl rukkijahu

Valmistamine

Kuumuta potis vesi, suhkur, sool ja pohlad keemiseni. Klopi juurde rukkijahu.
Hauta puder valmis, sega aeg-ajalt (puder küpseb 45-60 minutit).

Variant 2: lisa püreestatud pohlad keetmise lõppfaasis.

Serveeri putru jahtunult või külmalt koos piimaga.

Retsept on soomlaste Pirkka.fi lehelt (Ruispuolukkapuuro). Pildi tegi ZOOZI.
LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 27.04.2010 08:57

Mõnus!