Crostini-suupisted lõhe-hapukoorekreemiga

'Crostini' on itaaliapärane nimetus väikestele krõbedatele suupistetele.

Kogus
25-30 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

1 saledam kiviahjusai või baguette

180 g nõrutatud lõhekonservi või 200 g tükk keedetud lõhet

150 g paksemat hapukoort (nt Saare smetana 30%)

1 sl riivitud mädarõigast

2-3 sl hakitud värsket murulauku

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika pikk sai õhukesteks viiludeks, rösti mõlemalt poolt kuldseks. Jahuta.

'Suru nõrutatud lõhekonserv kahvliga tükkideks, sega hapukoore, mädarõika ja murulauguga. Maitsesta soola-pipraga ning tõsta röstitud saialõikudele.

Kaunista murulauguga ning jahvata veskist musta pipart peale.

Retsept on briti ajakirjast Delicious (December 2008)

LISA KOMMENTAAR