1 saledam kiviahjusai või baguette
180 g nõrutatud lõhekonservi või 200 g tükk keedetud lõhet
150 g paksemat hapukoort (nt Saare smetana 30%)
1 sl riivitud mädarõigast
2-3 sl hakitud värsket murulauku
soola ja musta pipart
Lõika pikk sai õhukesteks viiludeks, rösti mõlemalt poolt kuldseks. Jahuta.
'Suru nõrutatud lõhekonserv kahvliga tükkideks, sega hapukoore, mädarõika ja murulauguga. Maitsesta soola-pipraga ning tõsta röstitud saialõikudele.
Kaunista murulauguga ning jahvata veskist musta pipart peale.
Retsept on briti ajakirjast Delicious (December 2008)
Crostini-suupisted lõhe-hapukoorekreemiga
'Crostini' on itaaliapärane nimetus väikestele krõbedatele suupistetele.