Laota väikesed peedid nelja-viiekaupa fooliumisse ning nirista üle oliiviõliga. Mätsi fooliumipakid tihedalt kinni ning küpseta 200kraadises ahjus umbes 50 minutit, kuni peedid on pehmed.
Ava fooliumipakikesed, jahuta peete pisut ja koori.
Kuumuta potis koor, sinep ja tüümian keemiseni. Lase umbes 20 minutit tasasel tulel podiseda, kuni kaste pakseneb.
Lõika soovi korral peedid väiksemaks ning laota ahjuvormi. Puista peale soola-pipart ning kalla peale sinepine koorekaste.
Küpseta 200kraadises ahjus umbes 25 minutit.
Retsept ilmus RIMI ajakirjas Toit & Trend (oktoober-november 2008), pildi tegi DOMORI.
Väga maitsev eine. Kasutasin lisandina. Minul jäid 50 minutise küpsetamisega natuke liiga tooreks ehk siis esimene küpsetamine võiks natukene pikem olla. Kasutasin tõesti väikseid peete, seega ei saa suuruses probleem olla. Maitset see aga ei muutnud ja tulemus oli väga hea.
Ahjus röstitud peedid sinepises koorekastmes
Särtsaka ja maitse mekiga suupiste peedist. Ajapuudusel võid kasutada valmiskeedetud peete - nende maitse on küll mahedam, aga ikkagi hea.