Kihisev mandariinikokteil

Värskeltpressitud mandariinimahlast, Camparist ja prosecco vahuveinist tehtud pidulik kokteil sobib hästi aastavahetuse pidulauale - mandariinid on kesktalvel ju eriti maitsvad ja magusad.

Alkoholivaba versiooni jaoks asenda Campari Corsaroga ning kasuta alkoholivaba vahuveini või hoopis Kellukese vms limonaadi.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

12 mandariini

6 tl Campari aperitiivi

1 pudel Prosecco vahuveini

Valmistamine

Pressi mandariinidest mahl välja ja jaga see kuue pokaali vahel.

Lisa igasse pokaali 1 tl Camparit, siis jaota külm Prosecco pokaalide vahel.

Nipid ja soovitused:

  • Alkoholivaba versiooni jaoks kasuta Campari asemel Corsarot ja prosecco asemel alkoholivaba proseccot või hoopis Kellukese limonaadi. 
  • Kui Camparit pole, aga baarikapis on Aperoli, siis kasuta seda. Aperol on lihtsalt vähem mõrkjas. 

Loe veel:

Retseptiidee on briti ajakirjast Delicious (December 2008, Clementine Fizz), aga mugandatud. Pildi tegi Juta Kübarsepp. 

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 18.09.2023 10:15

Campari annab mõnusa mõrkja noodi, tõsiselt jõulune tervituskokteil. Alkovaba versioon kellukesega oli ka väga hea :)